Nyheter

Nov 26, 2019

Ny regionstrener


Amund Tjellaug Løvstad overtar etter Pål Guddal.

Postet av: Vidar Tangen

Pål Guddal har valgt å gi seg som regionstrener. Vi har vært så heldige og fått en ny kvalifisert trener i tillegg til Marius og Grétar. Her er en kort presentasjon:

30 år. Kommer fra Flisa i Hedmark.  Bodd i Oslo siden 2012 og bor sammen med samboer. Jobber som personlig trener på SATS CC vest og gjort det i ca 2 ½ år. Jobbet før det på Norges idrettshøgskole og Olympiatoppen som vitenskapelig assistent.

Har vært aktiv innen idrett mye av livet sitt og har svømt aktivt i over 10 år, sparket fotball og generelt trent mye styrke før han ble involvert i styrkeløft. Har generelt en stor interesse for styrkeløft og liker sporten og miljøet veldig godt. Utenom styrkeløft, trening og jobb har han stor interesse for fotball og motorsport.

Har utdannelse fra Høgskolen i Lillehammer (HIL) og Norges Idrettshøgskole (NIH). En bachelorgrad fra HIL innen idrett og helse og en mastergrad fra NIH innen fysiologi og biomekanikk. Skrev masteroppgave om okklusjonstrening.

 Har vært involvert i styrkeløft siden 2014 da han ble medlem av Oslo styrkeløftklubb og har siden det vært klubbtrener og sittet i styre i klubben. Sitter nå som styremedlem, og har de siste årene også være treneransvarlig i klubben i tillegg til klubbtrener. Sitter som varamedlem i styrkeløftregion Øst og har hatt flere verv i styre de siste årene. Har tatt flere trenerkurs gjennom Styrkeløftregion øst og Norges styrkeløftforbund. Har vært aktiv løfter siden han begynte med styrkeløft og er det enda.